onsdag 6 augusti 2008

Liket lever!

…*host*…….*harkel*…….*rossel*…….*hosthost*……..

Om ni undrar vad det är som låter så är det bara den här bloggen som uppstigit från de döda. Jubel, trumpetfanfarer och konfetti! Rätt skönt det där, att bara gå i ide och ägna sig åt andra saker. Man kanske ska göra mer som björnarna då; skita i skogen och äta mer blåbär…

Ni som läser bloggar, eller rent utav bloggar själva, vet vem Alex Schulman är. Om inte, så kan jag berätta att han är en välkänd bloggare som huserat på Aftonbladet och som nu driver sajten ”1000 apor” tillsammans med sin bror. Han lade sedan ner sin blogg eftersom den blev på tok för populär (hur man nu har mage att lägga ner den mest besökta svenska bloggen i mannaminne är för mig en gåta), och fördriver tiden med att sola sig i glansen av sitt kändisskap. Han kan alltså klassas som en ”kändis-av-att-inte-göra-ett-skit”-kändis. Imponerande.

Hursomhelst, Schulman sa att för att hålla en blogg vid liv måste man uppdatera den minst sex gånger varje dag. ”Okej” tänkte jag och gjorde precis som han sa. Jag lade ner bloggen.

Annars tänkte jag öppna upp bloggen igen på ettårsdagen av mitt senaste inlägg, alltså halloween, men det fick bli nu istället. Bättre sent än aldrig, som man brukar säga.

Så torka tårarna, gott folk. Jag lever och har hälsan i behåll, bloggen likaså. Åtminstone ett tag till…

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu trillar jag av stolen!!! Bra Gugge! Mera bloggande!